Let op: De bewindvoerders zijn alleen op afspraak beschikbaar

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind is een wettelijke maatregel welke door de rechtbank wordt opgelegd (art 1:431 BW). De maatregel is bedoeld voor mensen met problematische schulden en mensen welke door hun lichamelijke- of geestelijke situatie zelf niet in staat zijn om hun financiën, administratie e.d. op orde te houden.

Aanmelden kunt u doen door direct te bellen of uw gegevens achter te laten op onze site, zodat wij u terug kunnen bellen. Wij plannen met u een eerste intakegesprek en beoordelen of u in aanmerking komt voor bewindvoering. Op het moment dat u in aanmerking komt voor bewindvoering, zal het bewind door de kantonrechter worden opgelegd.

De belangrijkste taak van een bewindvoerder is het beheren en beschermen van het inkomen en vermogen van een cliënt. De bewindvoerder stelt een budgetplan op aan de hand van de inkomsten en de vaste lasten.

Als er meer wordt uitgegeven dan er binnen komt onderzoekt de bewindvoerder wat er moet gebeuren om het budget sluitend te krijgen. Dit gebeurt zoveel mogelijk in overleg met de cliënt.

NewCare4You Bewind dient jaarlijks over het gevoerde bewind rekening en verantwoording af te leggen aan de rechtbank.

 

Contact opnemen?

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via telefoon en email.

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij voor clienten een telefonisch spreekuur van 09:00 – 11:00 uur. Wij zijn dan te bereiken op:

 010 – 890 29 99

U kunt altijd contact met ons opnemen via n.emanuels@newcare4you.nl

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om uw vraag of aanmelding te bespreken.