Let op: De bewindvoerders zijn alleen op afspraak beschikbaar

Oprichting

Beschermingsbewind

NewCare4You Beschermingsbewind BV. is in 2014 opgericht, wij zijn door de rechtbank benoemd om werkzaam te zijn als bewindvoerder en mentor.

De drijvende kracht hierachter is mevrouw N. (Naomi) Emanuels. Zij is een gecertificeerd Beschermingsbewindvoerder (Post HBO). Daarnaast is zij afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO), heeft zij meer dan 10 jaar praktijkervaring en daarmee een brede kennis binnen het vakgebied. Met haar medewerkers staat zij achter haar vak, zij streeft naar het bieden van kwaliteit en het komen tot een oplossing.

In 2014 is NewCare4You Beschermingsbewind BV. opgericht in samenwerking met NewCare4You Thuiszorg. Door de vernieuwde wetgeving zijn deze twee organisaties zowel in de samenwerking als bestuurlijk van elkaar losgekoppeld. Ondanks dat de naam wellicht anders doet vermoeden bestaat er geen bestuurlijke of financiële verbinding.

 

 

Contact opnemen?

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via telefoon en email.

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij voor clienten een telefonisch spreekuur van 09:00 – 11:00 uur. Wij zijn dan te bereiken op:

 010 – 890 29 99

U kunt altijd contact met ons opnemen via n.emanuels@newcare4you.nl

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om uw vraag of aanmelding te bespreken.